Schoonmaak & facilitaire diensten voor bedrijven

Sinds januari 2020 zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. Onze basis, het schoonmaken van nagenoeg alle mogelijke objecten, wordt verder uitgebreid naar het ook faciliteren van vele randzaken rond de schoonmaak. Belangrijkste punt hierbij is dat de klant op dit gebied volledig wordt ‘ontzorgd’. Wij hanteren één aanspreekpunt, bij wie u altijd terecht kunt. Open en transparant zoals u van ons gewend bent. Naast eersteklas kwaliteit blijven duidelijkheid en vertrouwen onze kernwoorden. Het ‘ontzorgen’ van de klant komt hier in het nieuwe concept bij.

Verder zijn wij altijd om zoek naar personeel. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

De Haan Multiservice

Al uw facilitaire diensten
bij ons geregeld

Onze gekwalificeerde medewerkers werken zelfstandig en zijn vertrouwd. Controle op het werk vindt overigens altijd plaats. Daarnaast werken wij met hoogwaardige producten die doeltreffend en verantwoord zijn.

De grote kracht van De Haan Multiservice is onze grote flexibiliteit. We zijn een no-nonsensbedrijf dat alle kennis en expertise op schoonmaakgebied kan bieden, waarbij service en diensten verlenen hoog in het vaandel staan. Wij staan voor wat we beloven. Wij klaren nagenoeg iedere klus, op schoonmaakgebied maar nu ook vér daarbuiten. Diensten verlenen; wij zijn er goed in!

De zekerheden van De Haan Multiservice

Kwaliteit

Een allround schoonmaakbedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring.

Ontzorgen

Uw pand wordt volgens alle afspraken en richtlijnen up to date schoongehouden.

Vertrouwen

Samenwerken met gespecialiseerde en gekwalificeerde partners die perfectie leveren.