Gladheidsbestrijding in Heerenveen

Wij houden uw gebouw toegankelijk

De Haan Multiservice is dé specialist in gladheidsbestrijding in Heerenveen en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers en bezoekers veilig en droog binnen komen. Een grote zorg minder voor u.

bestrijden gladheid strooien

Waarom kiezen voor onze gladheidsbestrijding?

  • 24/7 beschikbaarheid: Wij staan dag en nacht paraat om terreinen ijsvrij te maken.

  • Zowel zout strooien als sneeuw schuiven: Onze gladheidsbestrijders gebruiken geavanceerde technieken voor strooien en sneeuw schuiven, zodat uw terrein snel begaanbaar wordt.

  • Voldoe aan wettelijke plicht: Bedrijven hebben een wettelijke plicht om ervoor te zorgen dat hun terreinen veilig en begaanbaar zijn. Door onze diensten in te schakelen, voldoet u aan deze verantwoordelijkheid.

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op preventie en directe actie:

  • Preventieve maatregelen: Wij monitoren weersvoorspellingen nauwlettend en anticiperen op gladheid voordat het een probleem wordt.

  • Snelle actie: Bij de eerste tekenen van winterse omstandigheden komen wij direct in actie, zodat uw terrein veilig blijft.

  • Afgestemd op uw behoeften: Of u nu een school, bedrijf of andere instelling bent, wij passen onze diensten aan op uw specifieke behoeften en planning.

24 uurs service

Neem contact op voor goed begaanbaar terrein

Wacht niet tot de eerste sneeuwvlok valt. Zorg ervoor dat uw gebouw het hele jaar door toegankelijk is. Neem contact op voor een voorstel op maat of directe actie.

Gladheidsbestrijding